Over RhodesianRidgeback.nl

RhodesianRidgeback.nl is opgezet voor en door Rhodesian Ridgeback liefhebbers. Het doel van de website is informeren over deze mooie en lieve hond. Rhodesian Ridgeback eigenaren, maar vooral wanneer je overweegt deze prachthond op te nemen in je gezin vind je veel handige tips op deze website.

Er is een kennisbank te vinden op deze website waar veel informatie te vinden is over de hond, het karakter en alles wat je zou willen weten over de ridgeback.
over rhodesianridgeback.nl
DE RHODESIAN RIDGEBACK

Overweeg je om een Rhodesian Ridgeback aan te schaffen? Zorg dan dat je weet wat voor een hond je in je gezin opneemt. Zo maak je een overwogen beslissing!

TRAINEN & OEFENINGEN

Een Rhodesian Ridgeback is een vrij eigenwijze en zeer slimme hond, ze willen dolgraag met hun baasje bezig zijn. Trainen en oefeningen doen is zeer goed mogelijk met de juiste inspanningen!

GEZONDHEID

Deze uit Zuid Afrika afkomstige hond is goed bestendig tegen warmte en heeft weinig last van insecten. Lees op onze website waar je rekening mee moet houden!

VERZORGING

Elke hond heeft een goede verzorging nodig. In onze kennisbank lees je meer over de verzorging van een Rhodesian Ridgeback. Welke verzorging heeft deze hond nodig?

Jasper Gunsing

Allereerst welkom op deze website en leuk dat je meer wilt weten over deze website! Mijn naam is Jasper Gunsing, samen met mijn vriendin hebben we twee pracht van rhodesian ridgebacks waar we veel plezier mee beleven. We hebben een ''te'' slimme dame in huis, namelijk Nala. Daarnaast hebben we de wat lompere, maar zeer trouwe Sky in ons gezin.

Naast dat ik veel tijd besteed aan onze twee honden ben ik eigenaar en oprichter van een online marketing bureau in Arnhem. Door deze ervaring in de online marketing en de liefde voor deze hond was de stap naar deze website dan ook makkelijk gemaakt. Ik hoop dat eigenaren en toekomstig eigenaren veel informatie kunnen halen uit deze website en dat er veel kennis en ervaringen gedeeld zullen worden. Ook is er een gedeelte voor adoptie, mocht je een rr weten die een nieuw mandje zoekt? Wij helpen graag met zoeken!

Sky en Nala

Wij zoeken jou!

We zijn op zoek naar bijdragers aan deze website. Zo willen we de kennis en informatie op deze website zo compleet mogelijk maken. Dus ben jij bijvoorbeeld een hondentrainer, heb je een kennel, ben je dierenarts of heb je gewoon veel ervaring met de ridgeback? Neem dan contact met ons op wanneer je graag wilt bijdragen aan deze website!